Melis Sezanne: Siz dürüstlüğünde Darin'den Türkiye'nin Lady Gaga'sına  

Bu aralar en çok gürültü yapan ünlü aktör.

Sadakat Siz'in Darin'i ve televizyon yarışmalarının ünlü yüzlerinden biri.  

Melis Sezen uzun süredir medyada yer alıyor. Eda ve Usuls'a yaptığı danslar, oyunculuğu ve tabii ki son dizilerdeki özel rolüyle bir süredir çok tartışma yaratmaktadır.  

Melis Sézan hakkında bilmediğiniz bazı şeyleri bu cümleye tıklayarak okuyabilirsiniz.

O 25 yaşında. 2 Ocak 1997 (13 De 75) İstanbul'da varlıklı bir ailede doğdu.

Babası bir iş adamı ve annesi onun cesaretlendiricisidir.  

Lisede Salim Paşa Mektebi'ne devam etti ve üniversitede medya ve görsel sanatlar okudu.  

Nasıl keşfedildi? Tiyatroya başlamasını ilk tavsiye eden hocası olmuştur.  

Onun annesi,   Onu 12 yaşında bir yıl tiyatro kursuna gönderdi. Melis, çocukken ağabeyi ve tiyatronun çocukları ile bahçede periler oynadığını, şimdi de aynı şeyi yaptığı için mutlu olduğunu söylüyor.  

Melis, ailesinin kendisine hiçbir zaman karşı olmadığını söylüyor.  

Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Asya (Asya) karakteri ile 2016 yılına girmiştir. Yasmin rolüyle ilk kez Lekeh dizisinde başrol oynadı. Burak ile birlikte Drama adlı dizi??? Kayıtlarında var.

Şimdi sıra sinemadaydı. 2018 yılında üç filmde rol aldı. Farah Zainab Abdullah ve diğer profesyonel oyuncularla bizim için kahraman dahil.  

sahtekârlık serisinin sırası gelene kadar. 2022 yılına kadar devam eden Befafa serisi. Jansu vadisinin yanında. Şimdi şöhret sırası.  

Artık Darin olarak bilinen Melis, Johnso'nun harika bir oyuncu olduğunu söylüyor. Ona tokat attığım sahnede aslında ona hiç dokunmadım ama tepkisi tamamen profesyoneldi.  

Melis, 2022'nin yıldızlarından biriydi ve bu yılın ilk aylarında Niqabdar Tu Ki Hasti'de Sib Forbidden'dan Yıldız, Eda Age ve diğerleri ile birlikte patladı, ancak bu program aldığı çok sayıda eleştiri ve eleştiriler nedeniyle yayından kaldırıldı. satanizmle suçlanmıştır.  

Şimdi ise Disney Plus tarafından hazırlanan Nomen dizisi için Halit Erganj ile birlikte ekrana gelecek. Mutlu günler geliyor. Ne düşünüyorsun?  

Geleneği bozması, elbette aşırılık yanlısı olan eski milletvekilleri tarafından eleştirilen kıyafetlerinden biri. Takıları da zaman zaman eleştirildi. Lady Gaga'nın mücevherlerinin bir kopyası olduğu düşünülen mücevherler.  

Duygusal ilişkileri hakkında hiçbir haber yok. Bir süre Hande Erchel'in nişanlısının turneye çıktığı söylense de yalanlandı. 12 Nisan 2022 Eski üniversiteden sınıf arkadaşı Mehmet Uygun'un sevgilisi olduğu ortaya çıkar. Bu çocuk çok zengin bir ailenin varisi.  

Back